50 хв.
4 персони
Приготування
- Візьміть дві миски. В одну перекладіть курячі, додайте 2 ст.л соняшникової олії, сіль, спеції, перемішайте та відставте в сторону. В іншій змішайте томатну пасту, сметану, сіль та два стакани води.
- Наріжте цибулю, часник та помідори.
- Макаронні гнізда викладіть у форму для запікання, залийте соусом, додайте цибулю, помідори часник та накрийте фольгою. Поставте в розігріту духовку до 200 гр.
Залишилося обжарити з двох сторін ніжки до золотистої скоринки (це займе 2-3 хвилини) та прилаштувати їх у гніздечка.
Будьте дуже обережні під час викладання гомілок, адже макарони будуть гарячими.
Залиште в духовці на 30 хвилин.
Дуже швидка та легка у приготуванні страва. Доречі, для приготування якої можна використати не тільки курячі ніжки, а й крильця, фарш. А якщо ще й за 10 хвилин до кінця приготування посипати тертим сиром, то смак вашої страви буде яскравішим.
Смачного.