Фарширований перчик

Що потрібно
Як готувати
Філе
Філе 400 гр.
Яйця 1 шт.
Сир Фета 150 гр.
Рис 200 гр.
Соняшникова олія 1 ст.л.
Болгарський перець 4 шт.
Помідори 250 гр.
Айвар 1 ст.л.
Томатне пюре 500 мл.
Томатна паста 1 ст.л.
Часник 1 зубок
Цибуля 1 шт.
Спеції «Італіські трави»
1 ст.л.
Сіль та спеції за смаком

Приготування

  1. Для початку необхідно перемолоти м’ясо. Додайте до нього яйце, петрушку, 75 грамів сиру Фета (можна замінити бринзою), 1/2 ст. л. італійських трав, сіль/перець за смаком та добре перемішайте.
  2. Перець розріжте навпіл, вичистіть від насіння та наповніть фаршем. Відправте в духову шафу для запікання на 30 хвилин при температурі 180 градусів.
  3. Тим часом відваріть рис. ????
  4. Наріжте цибулю та часник. Обсмажте на сковорідці близько 2 хвилин. Додайте айвар, томатну пасту, томатне пюре, помідори, італійські спеції, сіль/перець за смаком та тушкуйте 10 хвилин.
  5. Дочекайтеся закінчення усіх процесів приготування, та кличте рідних, щоб побалувати їх гарячою, ароматною стравою.

Смачного.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту