Перейти до основного вмісту

Тушені сердечки

tusheni-serdechki
30 хв.
4 персони
Необхідні інгредієнти
Серце

200 гр.

Гречка
Гречка

1 ст.

Часник
Часник

1 з.

Цибуля
Цибуля

1 шт.

Олія соняшникова
Олія соняшникова

1 ст.л.

Сіль та спеції
Сіль та спеції

за смаком

Приготування

  1. Відваріть гречку.
     
  2. Розріжте сердечка на 4 частини.
     
  3. Цибулю наріжте напівкільцями. Подрібніть часник.
     
  4. Розігрійте сковорідку та підсмажте на соняшниковій олії сердечка з цибулею та часником на протязі 5 хвилин. Додайте склянку води та тушкуйте 15 хвилин під закритою кришкою.

Смачного.