Тушені сердечки

Що потрібно
Як готувати
Сердечки
Сердечки 200 гр.
Гречка 1 ст.
Часник 1 з.
Цибуля 1 шт.
Соняшникова олія 1 ст.л.
Сіль та спеції за смаком

Приготування

  1. Відваріть гречку.
  2. Розріжте сердечка на 4 частини.
  3. Цибулю наріжте напівкільцями. Подрібніть часник.
  4. Розігрійте сковорідку та підсмажте на соняшниковій олії сердечка з цибулею та часником на протязі 5 хвилин. Додайте склянку води та тушкуйте 15 хвилин під закритою кришкою.

 

Смачного.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту