Гречка з тушеним курячим м’ясом

Що потрібно
Як готувати
Філе
Філе 350 гр.
Гречка 200 гр.
Вершки 7-10%- 250 мл.
Цибуля 1 шт.
Морква 1 шт.
Часник 2 зубки
Лаврове листя 2 шт.
Сіль та спеції за смаком
Масло соняшникове 1 ст.л.

Приготування

  1. Перекладіть в посуд куряче філе, спеції та сіль. Видавіть туди часник та перемішайте. Залиште на 10 хвилин маринуватися.
  2. Обсмажте гречку на сухій сковорідці пару хвилини, постійно помішуючи. Залийте підсоленою водою в пропорції 1:2 (тобто на одну склянку гречки необхідно дві склянки води) та поставте варитися. Коли вода почне закіпати, зменшіть вогонь та залиште на хвилин 15-20 під закритою кришкою.
  3. Наріжте цибулю та натріть моркву на терці.
  4. Розігрійте добре сковорідку, додаєте 1 ст.л соняшникового масла (можна обійтися і без нього або замінити будь-яким іншим) та викладіть м’ясо. Обжарте по 1-2 хв. із кожної сторони та перекладіть на тарілку.
  5. У тій же сковорідці обжарте цибулю з морквою, додайте вершки та готуйте соус 3 хвилини на середньому вогні. Після чого викладіть шматочки курячого філе знову на сковорідку у вершковий соус та залишіть ще на 5-7 хвилин для тушкування. Посоліть та поперчіть за смаком.

Швидка соковита курочка готова.

Викладіть на тарілку готову гречку, шматочки філе, полийте соусом, прикрасьте листям петрушки та подавайте швиденько до столу.

Смачного.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту