35 хв.
4 персони
Приготування
- В першу чергу хочеться наголосити, що приготування різотто потребує Вашої стовідсоткової уваги. Виділіть 30 хвилин свого часу і повірте, результат Вас вразить.
- Підготуйте усі інгредієнти, наріжте куряче м’яско Знатної курки на невеликі шматочки, подрібніть цибулю, часник, листочки петрушки, натріть на терці сир та підігрійте курячий бульйон.
- Шматочки м’яса перемішайте з олією, сіллю та перцем, розігрійте сковорідку та обсмажте їх до золотої скоринки. Відставте в сторону.
- На вершковому маслі нагрійте цибулю з часником до прозорості. Додайте круглий рис і теж трішки прогрійте, щоб його краєчки стали прозорими.
- Після чого влийте вино і, постійно помішуючи на середньому вогні, дочекайтеся доки воно повністю випарується.
- Далі повторіть останню дію, тільки уже з бульйоном. При цьому необхідно постійно перемішувати.
- Влийте останню частину бульйону, додайте шматочки курочки і перемішуючи доведіть до кремової, в’язкої маси.
- Зніміть з вогню, додайте вершкове масло, пармезан, петрушку, спеції та все добре перемішайте.
- Страву подавайте одразу після приготування.
Смачного.