Підлива з курки

Куряча підлива – це чудовий спосіб додати багатого смаку та поживних речовин до будь-якої страви. Вона може бути використана як основний соус для рису, пасти, картоплі або як додатковий елемент до м'яса. Інколи її можуть подавати навіть окремо.
Якщо ви шукаєте цікавий та смачний рецепт курячої підливи, то вам пощастило. Це саме те, що вам потрібно.

Що потрібно
Як готувати
Цибуля
Часник
Соняшникова олія
Мука пшенична
Томатна паста
Бульйон
Сіль та спеції

Інгредієнти підливи з курячого філе

Приготування будь-якої страви треба починати з придбання необхідних продуктів. За рецептом підливи з курячого філе нам знадобляться:

  • дві курячі грудки;

  • цибулина;

  • три зубчики часнику;

  • 2 ст. л. олії;

  • 1 ст. л. муки;

  • 2 ст. л. томатної пасти;

  • дві склянки курячого бульйону;

  • сіль та перець за смаком.

Щоб цей рецепт підливи з курки точно зміг підкорити смакові рецептори вас і ваших рідних та друзів, варто обирати тільки свіже м’ясо. Філе від «Знатна курка» – це запорука смачної та гарної страви, яка на довго залишиться в вашому меню.

Готування курячої підливи: підготовка інгредієнтів

Щоб зробити смачну та корисну підливу з філе курки, вам знадобиться близько години. Весь процес доволі легкий, впоратись з ним зможе навіть новачок. Завдяки використанню популярних та поширених продуктів страва є досить доступною.

Переходимо до покрокового готування, а вам бажаємо удачі і смачної підливи.

Почніть з підготовки м’яса. Для цього обсмажте на сковороді куряче філе на розігрітої олії до появи золотисто-коричневого кольору. Потім зніміть його та наріжте невеликими кубиками.

Наступне – підготовка цибулі та часнику. Почистіть та наріжте цибулю невеликими кубиками, а часник – подробіть. В цей же час розігрійте сковороду на середньому вогні, додайте олію. Висипте нарізані овочі та обсмажте їх, помішуючи, доки вони не стануть м’якими та золотистими.

Наступні крокі

До цибулі та часнику додайте муку та помішуйте до того моменту, поки утвориться густа маса. Потім змішайте її з томатною пастою. Смажте, помішуючи, одну-дві хвилини. До суміші додайте курячі кубики та знов помішуйте, щоб обгорнути м’ясо пастою. Обсмажуйте все на середньому вогні протягом 5-7 хвилин, до появи золотистої скоринки.

Після цього влийте м’ясний бульйон, доведіть до кипіння. Потім зменшить вогонь та готуйте протягом 10-15 хвилин, поки підлива не стане густою.

Періодично помішуйте, щоб страва не пригоріла. Якщо підлива занадто густа, долийте ще трохи бульйону або води, щоб розрідити її до бажаної консистенції. Додайте сіль та перець за смаком.

Висновок

На цьому все – куряча підлива готова. Подавати її слід гарячою. Прикрасьте страву зеленню або тертим сиром, щоб додати більше смаку та насиченості і можете накривати на стіл. Смачного!

Цей рецепт курячої підливи є досить простим. Він стане чудовим доповненням до будь-якого гарніру та зробить ваші обіди чи вечері незабутніми. Крім того, підлива також ідеально впишеться в святкове меню і допоможе основним стравам ще краще розкрити смак та аромат.

Приготуйте її сьогодні та насолоджуйтеся неймовірним ніжним м’ясом!

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту