Перейти до основного вмісту

Курячий супчик

kuryachij-supchik
45 хв.
4 персони
Необхідні інгредієнти
Гомілка

2 шт.

Картопля
Картопля

3 шт.

Морква
Морква

1 шт.

Цибуля
Цибуля

1 шт.

Зелений горошок
Зелений горошок

2 ст.

Спагеті
Спагеті

50 гр.

Вода
Вода

2 л.

Сіль та спеції
Сіль та спеції

за смаком

Приготування

  1. В каструлю покладіть гомілки та залийте водою, доведіть до кипіння та зніміть барму. Залиште на помірному вогні ще на хвилин 15.
     
  2. Тим часом промийте овочі, почистіть та наріжте своїм улюбленим способом. Додайте до бульйону. Варіть ще 10 хвилин.
     
  3. Потім додайте спагеті та горошок, посоліть/поперчіть за смаком та залиште на 10 хвилин на маленькому вогні під кришкою.

Смачний, поживний та корисний супчик готовий. Подавайте до столу прикрасивши улюбленою зеленню.

Смачного.