![kuryachi-stegna-z-kartoplyanym-pyure](/sites/default/files/styles/wide/public/2024-02/recipes-kuryachi-stegna-z-kartoplyanym-pyure.jpg)
60 хв.
3 персони
Приготування
- Стегна Знатної курки натріть спеціями, викладіть у форму для запікання та залийте бульйоном (це допоможе зберегти ніжки соковитими). Відправте у розігріту до 190 градусів духовку на годину.
- Тим часом відваріть почищену картоплю у підсоленій воді.
- Трішки підігрійте молоко, додайте наш секретний інгредієнти – шпинат – та змішайте блендером.
- Коли картопля буде готова, злийте воду, та зробіть пюре. Додайте вершкове масло, молоко з шпинатом та перемішайте .
- От і все, можна йти дивувати своїх рідних надзвичайною стравою.
Смачного.