Курячі стегна з картопляним пюре

Що потрібно
Як готувати
Стегно
Стегно 3 шт.
Бульйон 200 мл.
Картопля 750 гр.
Шпинат 150 гр.
Молоко 1 ст.
Вершкове масло 50 гр.
Спеції для курки
3 ст.л.
Сіль та спеції за смаком

Приготування

  1. Стегна Знатної курки натріть спеціями, викладіть у форму для запікання та залийте бульйоном (це допоможе зберегти ніжки соковитими). Відправте у розігріту до 190 градусів духовку на годину ⏱.
  2. Тим часом відваріть почищену картоплю у підсоленій воді.
  3. Трішки підігрійте молоко, додайте наш секретний інгредієнти – шпинат – та змішайте блендером.
  4. Коли картопля буде готова, злийте воду, та зробіть пюре. Додайте вершкове масло, молоко з шпинатом та перемішайте .
  5. От і все, можна йти дивувати своїх рідних надзвичайною стравою.

 

Смачного.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту