Куряче філе в соусі карі

Що потрібно
Як готувати
Філе
Філе 400 гр.
Картопля 800 гр.
Морква 4 шт.
Квасоля стручкова 200 гр.
Зелена цибуля 2 шт.
Часник 1 з.
Вершки (кокосове молоко) - 300 мл.
Мед 1 ст.л.
Бульйон 1 ч.л. в сухому вигляді + 150 мл. води
Спеції карі 1 ст.л.
Сіль та спеції за смаком

Приготування

За цим рецептом філе виходить дуже соковите і ніжне, і плюс до цього – ароматне.

  1. Перш за все увімкніть духовку на 220 градусів.
  2. Картоплю необхідно помити, промокнути полотенцем, розрізати на кубики. Змішайте її зі столовою ложкою олії та сіллю. Викладіть у форму та запікайте 25 хвилин.
  3. Далі подрібніть моркву, квасолю, цибулю та часник (як зображено на фото).
  4. У високому стакані змішайте вершки, спеції, мед та бульйон з водою.
  5. Філе знатної курочки поріжте на кусочки розміром 2 см та обсмажте на сковорідці, додавши 1 ст.л олії, по 2 хв з кожної сторони. Перекладіть м’ясо в тарілку, і в тій же сковорідці обжарте ще 3-4 хвилини моркву, квасолю, цибулю і часник. Далі додайте соус та тушкуйте ще хвилин 6-8.
  6. На наступному кроці перекладіть кусочки філе в сковорідку, і готуйте 3 хвилини в соусі.
  7. Картоплю, курочку з овочами в соусі карі викладіть на тарілку, прикрасьте зеленими листочками цибулі та скоріш подавайте до столу.

 

Смачного.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту