Шлуночки з кукурудзяною кашею

Що потрібно
Як готувати
Шлуночки
Шлуночки 300 гр.
Цибуля 1/2 шт.
Бальзамічний оцет 2 ст.л.
Кукурудзяна крупа 1 ст.
Сіль та спеції за смаком

Приготування

  1. Шлуночки Знатної курки відваріть 1 годину в підсоленій воді (дайте охолонути, щоб не обпекти пальці).
  2. Готові «пупики» та цибулю наріжте соломкою. Обсмажте на сковорідці 2-3 хвилини⏳, додайте бальзамічний оцет та стакан води. Тушкуйте під кришкою 10 хвилин, періодично помішуючи. Наприкінці приготування посоліть і поперчіть за смаком.
  3. Подавайте з улюбленим гарніром. Ми полюбляємо з кукурудзяною кашкою.

 

Смачного.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту