45 хв.
6 персони
Ніжне м’ясо Знатної Курочки, суцвіття броколі та сир в заливці з яєць та вершків чудово поєдналися задля створення ніжної, ароматної та легкої страви.
Приготування
- Наріжте філе Знатної Курочки на шматочки, броколі розберіть на суцвіття та подрібніть часник. У мисці змішайте яйця, вершки, часник та спеції.
- Змажте форму для запікання вершковим маслом (за бажанням), викладіть підготовлене м’ясо та броколі, додайте заливку.
- Накрийте зверху фольгою та поставте форму в розігріту духовку до 200 градусів на 35 хвилин. Після чого дістаньте форму, зніміть фольгу, та рівномірно розподіліть сир по формі.
- Відправте форму в духовку при температурі 180 градусів. Коли побачите, що сир вже добре зарум’янився – діставайте.
Смачного.