Галета з курячим філе Знатної курки та грибами

Що потрібно
Як готувати
Філе
Філе 500 гр.
Гриби 400 гр.
Мука пшенична 100 гр.
Гречана мука 50 гр.
Вершкове масло 120 гр.
Яйця 2 шт.
Вершковий сир із козиного молока
200 гр.
Вершки 100 мл.
Цибуля 2 шт.
Часник 1 зубок
Петрушка за смаком
Спеції Мускат мелений - 1/2 ч.л.
Чебрець - 1 ч.л.
Сіль та спеції за смаком

Приготування

  1. Змішайте муку, яйце, холодне вершкове масло, половину подрібненого листя петрушки, сіль/перець та 3 столові ложки води. Замість тісто та поставте на 30 хвилин до холодильника.
  2. Приготуйте соус із одного яйця, вершкового сиру з козиного молока, вершків та щіпки солі – перемішайте до однорідності .
  3. Наріжте цибулю, часник, чебрець, петрушку, куряче філе та гриби. Викладіть на сковорідку та додайте сіль, перець та мелений мускатний горіх. Обжарте до золотистої скоринки.
  4. Розстеліть пергаментний лист, присипте мукою та викладіть тісто. Розкатайте його в коло, змажте сирно-вершковим соусом, додайте куряче філе з грибами, закрийте бортики, за допомогою щіточки змастіть їх соняшниковим маслом та відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
  5. Через пів години дістаньте галету та одразу ж подавайте до столу.

 

Смачного.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту