Як зробити рулет з курки

Курячі рулетики – дуже ситна страва, що наповнює енергією. Вони виглядають дуже апетитно й мають чудовий смак. Їх можна подавати гарячими як основну страву або холодними як відмінну закуску. Начинка може бути найрізноманітнішою – овочі, гриби, сир, соуси, навіть фарш чи інший тип м’яса. Якщо ви хочете спробувати приготувати смачний рулет з курки, рецепт його дуже простий.

Що потрібно
Як готувати
Яйця
Майонез
Сир
Гриби
Цибуля
Вершкове масло
Сіль та спеції

Які продукти потрібні на рулет з курки в духовці

Основні інгредієнти страви досить прості:

  •           куряча грудка – 2 великих філе, без кісток;
  •           яйця 4 шт.;
  •           ½ склянки майонезу;
  •           твердий молочний сир 50-100 г;
  •           гриби 60 г;
  •           цибуля ріпчаста 1-2 шт.;
  •           вершкове масло 2 ст. л.;
  •           сіль, перець та інші приправи, скільки вам подобається.

За бажанням можна додати до цього списку бекон.

Як зробити рулет з курки

Розпочати приготування рулетиків варто з підготовки духовки. Вам потрібна середня полиця в духовці, щоб вони в міру засмажилися. Температура запікання першого етапу – 190 градусів. Прогрівайте духовку заздалегідь, щоб рулети відразу піддавалися термічній обробці.

Далі рецепт розділено на кілька простих кроків.

  1.         Збийте яйця у мисці.
  2.         Додати майонез.
  3.         Додати тертий сир. Ретельно все перемішати.
  4.         Готове тісто викласти на лист, застелений пекарським папером.
  5.         Випікати 20 хвилин.
  6.         Тим часом на вершковому маслі обсмажити дрібно нарізану цибулю.
  7.         Додати нарізані кубиками гриби та трохи обсмажити. Приправити сіллю та перцем.
  8.         Курячі грудки помити, обсушити та нарізати на плоскі, довгі шматки. Приправити сіллю та перцем.
  9.         На основу, що остигнула, викласти куряче філе (не забудьте зняти папір).
  10.     Те саме зробити з грибами.
  11.     Загорнути в рулет та випікати 40 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
  12.     Готовий рулет перекладіть на паперовий рушник, щоб він увібрав жир. Потім можна нарізати товстими скибочками.

Якщо ви вирішили все-таки додати бекон, оберніть їм рулет, що вийшов, до повторного запікання або ж покладете скибочки всередину – так буде дуже смачно й соковито.

Який гарнір підходить під рулет з філе курки

Якщо ви вирішили використати рецепти рулетів з курки як основну страву, до них можна додати гарнір. Це можуть бути картопляний салат або пюре, рис, салати, запіканки, смажена броколі чи інші овочі. Виходить збалансований обід чи вечеря.

Жорстких правил немає. Одна з чудових особливостей курячих рулетів – це універсальність. Їх можна поєднувати практично з будь-чим, і все одно вийде дуже смачно.

Смачний рецепт курячий рулет з овочами – чим він відрізняється від класичного варіанту

Якщо вам не потрібен гарнір, можна покласти корисні овочі у самі рулети. Популярними начинками є свіжий шпинат, зелень, цибуля, червоний перець, чилі для поціновувачів гострих страв, помідори.

Спосіб приготування може бути схожим на описаний рецепт, а можна зробити невеликі закуски, де курка і є основою. Для цього у відбивні з курячого м’яса загортається начинка, зверху перев’язується спеціальними нитками, щоб рулет не розвалювався в духовці, після чого його залишають запікатися.

Будь-яка з варіацій дуже смачна, й приємно здивує вашу родину, друзів, другу половинку, гостей та просто вас самих.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту