Томатний крем-суп з курячим філе Знатної курки

Що потрібно
Як готувати
Філе
Філе 500 гр.
Помідори 700 гр.
Овочевий бульйон 250 гр.
Цибуля 1 шт.
Часник 2 зубки
Томатна паста 2 ст.л.
Крем-сир 100 гр.
Бринза 100 гр.
Базилік за смаком
Сіль та спеції за смаком

Приготування

  1. Наріжте цибулю, часник, обсмажте 2-3 хвилини до прозорості на 1 ст.л олії. Наріжте помідори шматочками по 2 см. Додайте томатну пасту до цибулі та перемішайте. Слідом відправте помідори та бульйон. Тушкуйте 15 хвилин.
  2. Тим часом наріжте філе Знатної Курки на шматочки, додайте сіль/перець та італійські трави, перемішайте та залиште на 10 хвилин для маринування.
  3. Потім по 1-2 хвилини обжарте з кожної сторони та відставте в сторону.
  4. На слідуючому етапі за допомогою блендера зробіть овочеве пюре, додайте крем-сир, нарізаний базилік, перемішайте, доведіть до кипіння.
  5. Розлийте по тарілкам, зверху викладіть шматочки обсмаженого філе та кубики бринзи.

 

Смачного.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту