60 хв.
6 персони
Приготування
- Курячі стегна Знатної курки натріть спеціями, додайте 2 ст.л соусу для тако та перемішайте. Перекладіть у форму для запікання та відправте в духову шафу на годинку запікатися при температурі 200 градусів.
- Нашаткуйте капусту, наріжте помідор та зелень. Авокадо варто нарізати перед подачею, адже воно має властивість швидко темніти.
- Коли стегна будуть готові, обережно дістаньте, зніміть шкіру та за допомогою 2х виделок розберіть на волокна.
- У великій мисці змішайте капусту, помідор, зелень, кукурудзу, м‘яско Знатної курки, додайте соус для тако, посоліть поперчіть та добре перемішайте. Наріжте авокадо і можете приступити до наповнення ваших тако.
- Можна експериментувати з начинкою, спеціями, подавати з різними соусами. Як бачите їх легко готувати, тож ви можете залучити своїх діточок та приготувати тако разом.
Смачного.