Суп з куркою

Якщо потрібно швидко приготувати суп, який смакуватиме усій родині, то сміливо починайте готувати суп з філе курки. Це буде наваристий бульйон, в який можна додати будь-які овочі, і вийде корисна і легка гаряча страва. На основі навару з курячого м'яса можна приготувати будь-який суп. Гарячі страви на курячому бульйоні рекомендовані хворим, людям, які дотримуються здорового харчування, адже суп з куркою – це джерело вітаміну В6, який покращує роботу нервових клітин та зміцнює нервову систему. Крім того людський організм буде збагачений вітамінами А, С, фосфором та антиоксидантами.

Що потрібно
Як готувати
Яйця
Цибуля
Морква
Сіль та спеції
Оливкова олія
Зелень

Легкий курячий суп

Інколи хочеться розвантажити свій шлунок, поїсти чогось легкого. В такому разі підійде легкий курячий суп чи бульйон. Рецепт курячого супу дуже простий, готувати його швидко, а для організму він буде дуже корисним. Суп являє собою легкий бульйон, трохи овочів та курячого філе, яєчної локшини – це те, що треба, щоб поїсти корисно, без навантаження на органи травної системи. Він буде мати не тільки відмінні смакові якості, а й лікувальні властивості. Курячий бульйон, наварений на моркві та цибулі, вийде прозорим та отримає додатковий смаковий відтінок. Почнімо приготування!

Як варити дієтичний суп з куркою

В інтернеті рецепти супів з куркою представлені в багатьох варіантах. Сьогодні будемо готувати легкий суп з яєчною локшиною.

Інгредієнти:

  •           куряче філе – 0,5 кг;
  •           яйця курячі – 5 шт;
  •           цибуля ріпчаста – 2 шт;
  •           морква – 1-2 – залежно від розміру;
  •           сіль, чорний перець – за смаком;
  •           рослинна олія – 2 ст л;
  •           зелень.

Як варити дієтичний суп з куркою. Будемо діяти покроково.

Спочатку підготуємо курячого філе. Його варто ретельно помити, при потребі видалити жирові відкладення. Нарізати на невеликі шматочки – кубиками, соломкою і поставити варитися на великий вогонь.

В процесі кипіння м’яса буде утворюватися піна, її варто знімати, щоб бульйон вийшов прозорим. Час варіння м’яса – 20 хв.

Локшина і зажарка

Продовжимо готування за наступними кроками.

  1.         Зажарка. Цибулю і моркву очистити від шкірки, гарно промити. Цибулю покришіть кубиками, моркву натріть на дрібній терці. На розігрітій сковороді на рослинній олії злегка пропасеруйте цибулю до напівпрозорого кольору. Тоді додайте моркву і періодично помішуйте, доведіть до готовності, тоді додайте до курячого філе.
  2.         Курячі яйця збити, додати дрібку солі. На розігріту сковорідку вилити яєчну суміш, підсмажувати, щоб вона мала вигляд суцільного млинця. Обсмажте його з обох сторін.

Даний млинець буде основою яєчної локшини.

Завершальний етап

Обсмажений млинець слід порізати соломкою і відправити в каструлю. Посоліть і поперчіть, гарно перемішайте. Готуйте на повільному вогні ще 5 хвилин, а тоді накрийте каструлю кришкою та дайте супу настоятися. Тоді розлийте в порційні тарілки і посипте зеленню.

Як бачимо, варити суп з курки з яєчною локшиною доволі просто. При бажанні до нього можна подати грінки з обсмаженого білого хліба, натерті часником. Замість яєчної локшини можна використовувати звичайну або приготовану в домашніх умовах. Смачного!

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту