Запіканка з курячим філе Знатної курки та броколі

Що потрібно
Як готувати
Філе
Філе 500 гр.
Броколі 1/3 голівки
Яйця 3-4 шт.
Вершки 15% - 150 мл.
Сир 100 гр.
Часник 1 зубок
Сіль та спеції за смаком

Ніжне м’ясо Знатної Курочки, суцвіття броколі та сир в заливці з яєць та вершків чудово поєдналися задля створення ніжної, ароматної та легкої страви.

Приготування

  1. Наріжте філе Знатної Курочки на шматочки, броколі розберіть на суцвіття та подрібніть часник. У мисці змішайте яйця, вершки, часник та спеції.
  2. Змажте форму для запікання вершковим маслом (за бажанням), викладіть підготовлене м’ясо та броколі, додайте заливку.
  3. Накрийте зверху фольгою та поставте форму в розігріту духовку до 200 градусів на 35 хвилин. Після чого дістаньте форму, зніміть фольгу, та рівномірно розподіліть сир по формі.
  4. Відправте форму в духовку при температурі 180 градусів. Коли побачите, що сир вже добре зарум’янився – діставайте.

 

Смачного.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту