Перейти до основного вмісту

Запіканка з курячим філе Знатної курки та броколі

zapikanka-z-kuryachim-file-znatnoyi-kurki-ta-brokoli
45 хв.
6 персони

Ніжне м’ясо Знатної Курочки, суцвіття броколі та сир в заливці з яєць та вершків чудово поєдналися задля створення ніжної, ароматної та легкої страви.

Необхідні інгредієнти
Філе

500 гр.

Броколі
Броколі

1/3 голівки

Яйця
Яйця

3-4 шт.

Вершки
Вершки

15% - 150 мл

Сир
Сир

100 гр.

Часник
Часник

1 зубок

Сіль та спеції
Сіль та спеції

за смаком

Приготування

  1. Наріжте філе Знатної Курочки на шматочки, броколі розберіть на суцвіття та подрібніть часник. У мисці змішайте яйця, вершки, часник та спеції.
     
  2. Змажте форму для запікання вершковим маслом (за бажанням), викладіть підготовлене м’ясо та броколі, додайте заливку.
     
  3. Накрийте зверху фольгою та поставте форму в розігріту духовку до 200 градусів на 35 хвилин. Після чого дістаньте форму, зніміть фольгу, та рівномірно розподіліть сир по формі.
     
  4. Відправте форму в духовку при температурі 180 градусів. Коли побачите, що сир вже добре зарум’янився – діставайте.

Смачного.