Страви з курки в мультиварці

Куряче філе — це відмінний вибір для приготування в мультиварці через те, що це м'ясо виходить дуже соковитим та смачним. Його легко готувати, та цей процес не займе у вас багато часу.

Що потрібно
Як готувати
Соняшникова олія 2 ст. л.
Бульйон 200 гр.
Сіль та спеції

Для приготування у мультиварці чудово підійде куряче філе. Це м’ясо добре робити як окремим блюдом, так і поєднувати з різними овочами та соусами. Страви з курки в мультиварці виходять ароматними та дуже смачними.

Різноманітність страв з курячого філе

Куряче філе — це один із найпопулярніших інгредієнтів у кулінарії. Це низькокалорійний і багатий на білок продукт, який може бути приготовлений безліччю способів. Пропонуємо вам рецепти з курячого філе в мультиварці:

•           м’ясо у вершково-грибному соусі – чудовий варіант для вечері при свічках;

•           курка в томатному соусі – проста та смачна страва на кожен день;

•           курячі котлети – класичний рецепт;

•           філе в кисло-солодкому соусі – страва азійської кухні, яка не залишить вас байдужими.

Який би ви рецепт не вибрали, страви з філе курки в мультиварці – це завжди смачно та корисно.

Куряче філе в мультиварці, як самостійна страва

Пропонуємо вам простий і зручний рецепт з курячого філе в мультиварці, з яким впорається навіть підліток. Всі інгредієнти до нього є на кухні будь-якої господині:

•           2 курячі філе;

•           2 столові ложки олії;

•           1 чайна ложка солі;

•           1 склянка курячого бульйону.

Це універсальний спосіб приготування, який можна балансувати під свій смак, додаючи та підбираючи улюблені спеції. Ви можете використовувати по 0,5 чайної ложки чорного перцю, розмарину, чебрецю або базиліку. Кожна із цих спецій додає свої нотки пікантності м’ясу.

Спосіб приготування

Спочатку добре промийте філе під холодною водою і висушіть його паперовими рушниками, щоб прибрати зайву вологу. Мультиварка має бути в режимі «обсмажування». Влийте в неї олію. Коли вона розігріється, можна додавати куряче філе. Його необхідно обсмажити до золотистого кольору.

В окремій чаші змішайте всі улюблені спеції та після того, як філе підрум’янитися, посипте ними та перемішайте, щоб м’ясо вкрилося ароматними травами з усіх боків. Тепер необхідно встановити режим «тушкування» і готувати страву протягом 30-40 хвилин.

Готові блюда з курки в мультиварці подавайте із салатом чи запеченими овочами. Це просто неповторне поєднання смаку та ароматів.

Універсальні поради

Куряче філе – це універсальний продукт, який можна поєднувати з різними інгредієнтами.

Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню, то можна додати деякі овочі, такі як цибуля, часник, морква, гриби, помідори, солодкий перець або будь-які інші, які ви більше любите.

Якщо ви бажаєте отримати більш соковиту страву, приготуйте філе в соусі. Для цього замість курячого бульйону додайте до мультиварки помідори у власному соку або сметану. Любителі прянощів можуть використовувати каррі або інші спеції на свій смак.

Також будь-який рецепт можна зробити дієтичним, замінивши рослинну олію на оливкову та готувати філе на пару.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту