Які овочі можна додати до сендвіча з куркою?
Це деякі варіанти овочів, які можна додати в сендвіч з куркою й грибами. Не забувайте вибирати свіжі продукти, а також правильно їх мити та дезінфікувати.
- Салат. Він хрумкий і дуже гармонійно входить в сендвіч з куркою рецепт.
- Цибуля. Має сильний смак і хрумку текстуру, однак, якщо ви хочете пом’якшити її, то можете карамелізувати або зберегти текстуру, замочивши в холодній воді з щіпкою солі на пів години.
- Авокадо. Має кремоподібну текстуру, що надає стравам ніжного смаку.
- Огірок. Має м’який смак, що освіжає.
- Помідор. Він освіжає, соковитий і надає сендвічу різноманітності та кольору.
- Капуста. Хрусткий овоч із сильним смаком та відтінком гостроти.
- Морква. Надає солодкого смаку та хрумкої текстури. Додайте її натертою.
Які соуси та заправки додати до сендвіча з куркою?
Сендвіч з куркою запеченою смакує з такими соусами.
- Майонез або томатний соус – це універсальні альтернативи, які ви можете додавати в поєднанні з порошкоподібними спеціями, щоб поліпшити їх смак.
- Соус барбекю має солодкуватий та пряний відтінок, що надає стравам димного присмаку.
- Соус Ранчо і Цезар – вершкова консистенція та інтенсивний смак. Це пов’язано з їх інгредієнтами, оскільки вони виготовлені з молочних продуктів. Перший містить спеції, а другий – анчоуси.
- Часниковий і гірчичний соуси мають сильний аромат і гострий присмак, що робить їх ідеальними для додавання в сендвіч з куркою й грибами.
Спосіб приготування
Замаринуйте курку з 1 столовою ложкою оливкової олії, лимонним соком, 1/8 чайної ложки солі та 1/8 чайної ложки перцю. Залиште маринуватися на 15 хвилин.
Розігрійте сковороду на середньої сили вогні. Додайте курку та дайте їй смажитися по 5 хвилин з кожного боку, або поки вона не придбає золотистий колір з кожного боку. Зменште вогонь, накрийте сковороду кришкою та продовжуйте готувати до повної готовності курки. Відставте.
У тій же сковороді розігрійте 2 столові ложки оливкової олії на середньому вогні. Додайте гриби та смажте приблизно 6 хвилин, або поки сік повністю не випарується.
Щоб скласти кожен сендвіч з куркою й грибами, виконайте наступні дії.
- На скибочку хліба покладіть рівну кількість сиру, курки та грибів.
- На шматочок, що залишився, викладіть сир.
- З’єднайте дві скибочки, обережно притиснувши, щоб сформувати бутерброд.
- Зверху змастіть майонезом, а сковороду, якою ви користувалися раніше, протріть кухонним папером, щоб видалити сліди олії.
- Розігрійте сковороду на середньому вогні, викладіть бутерброди (майонезом вниз) і змастіть майонезом, що залишився.
- Дайте смажитися, поки обидві сторони не стануть золотистими (приблизно 3 хвилини на кожну сторону).
- Подавайте до столу гарячими.