Перейти до основного вмісту

Салат з млинцями і куркою

Салат з млинцями і куркою
45 хв.
4 персони

Салат з налисниками і куркою – це страва, яка є досить легкою, простою в приготуванні. Вона має неперевершений смак. Серед різноманітних закусок такий салат на 100% не залишиться не поміченим. Він стане доречним не тільки для святкового столу, але й для звичайної вечері у сімейному колі.

Необхідні інгредієнти
Філе

200 гр.

Огірок
Огірок

3 шт.

Молоко
Молоко

150 мл.

Майонез
Майонез

200 гр.

Крохмаль
Крохмаль

2 ст.л.

Борошно
Борошно

3 ст.л.

Яйця
Яйця

2 шт.

Карі
Карі
Сіль та спеції
Сіль та спеції

Як приготувати салат з куркою та млинцями

На першому етапі потрібно випекти млинці, які в подальшому будуть використовуватися для салату. Потім виконуємо наступні кроки.

  1. Розбиваємо яйця, додаємо крохмаль, сіль, молоко, приправу. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо між собою.
  2. Поступово висипаємо борошно таким чином (через сито), щоб під час замішування не формувалися грудочки.
  3. Наливаємо рослинну олію. Після цього тісто залишаємо приблизно на 20-30 хвилин, щоб воно «відпочило».
  4. Відварену курячу грудку розірвати на волокна.
  5. Огірок завчасно нашаткувати тоненькою соломкою.
  6. Після того, як всі млинці будуть готові, їх потрібно остудити, згорнути рулетиками та нарізати, в результаті чого ми отримаємо тоненькі смужки.
  7. Нарізані млинці можна покласти до салату. Також додати невелику кількість перцю та все заправити майонезом.

Приготовлений салат з куркою і блінчиками можна відразу подавати до столу, не чекаючи, поки він настоїться.

Чому салат вважається особливим

Особливість таких салатів з млинцями полягає в тому, що їх можна комбінувати з іншими інгредієнтами. Як правило, господині додають копчене м’ясо курки, консервовану солодку кукурудзу, консервований ананас, копчену ковбасу, сир, солоні огірки та інші компоненти.

В залежності від того, для яких заходів готується салат з додаванням млинців і курки, додатково можна вибирати інгредієнти на власний смак. Перед подачею такі салати охолоджувати та настоювати не обов’язково, тому вони будуть смачними в будь-якому стані.