Різотто з курочкою

Що потрібно
Як готувати
Філе
Філе 200 гр.
Рис круглозернийстий - 1 ст.
Цибуля шалот 2 шт.
Часник 1 зубок
Соняшникова олія 2 ст.л.
Вершкове масло 75 гр.
Вино біле сухе - 200 мл.
Бульйон курячий - 4 ст.
Пармезан 50 гр.
Петрушка 1/2 пучка
Спеції «Італіські трави»
Сіль та спеції за смаком

Приготування

  1. В першу чергу хочеться наголосити, що приготування різотто потребує Вашої стовідсоткової уваги. Виділіть 30 хвилин свого часу і повірте, результат Вас вразить.
  2. Підготуйте усі інгредієнти, наріжте куряче м’яско Знатної курки на невеликі шматочки, подрібніть цибулю, часник, листочки петрушки, натріть на терці сир та підігрійте курячий бульйон.
  3. Шматочки м’яса перемішайте з олією, сіллю та перцем, розігрійте сковорідку та обсмажте їх до золотої скоринки. Відставте в сторону.
  4. На вершковому маслі нагрійте цибулю з часником до прозорості. Додайте круглий рис і теж трішки прогрійте, щоб його краєчки стали прозорими.
  5. Після чого влийте вино і, постійно помішуючи на середньому вогні, дочекайтеся доки воно повністю випарується.
  6. Далі повторіть останню дію, тільки уже з бульйоном. При цьому необхідно постійно перемішувати.
  7. Влийте останню частину бульйону, додайте шматочки курочки і перемішуючи доведіть до кремової, в’язкої маси.
  8. Зніміть з вогню, додайте вершкове масло, пармезан, петрушку, спеції та все добре перемішайте.
  9. Страву подавайте одразу після приготування.

 

Смачного.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту