Піца на сковорідці

Що потрібно
Як готувати
Філе
Філе 150 гр.
Помідори 50 гр.
Тертий сир 2 ст.л.
Томатна паста 1 ст.л.
Мука пшенична 4 ст.л.
Розпушувач для тіста 1 ч.л.
Йогурт 4 ст.л.
Соняшникова олія 2 ст.л.
Листя базиліку
Сіль та спеції за смаком

Приготування

  1. Змішайте муку, розпушувач, сіль (за смаком) та 3 ст.л йогурту. Додайте ложку соняшникової олії та добре перемішайте. Залиште тісто відпочивати.
  2. Змішайте томатну пасту, столову ложку йогурту, сіль та спеції.
  3. На наступному кроці обсмажте по 2 хвилини з кожної сторони філе, з доданням олії.
  4. Далі розрізняйте тісто по сковорідці, залиште на 3 хвилини під кришкою.
  5. Переверніть основу для піци. Додайте соус, зверху викладіть м’ясо, помідори, додайте сіль та спеції. Посипте тертим сиром та залиште на 7-10 хвилин під кришкою на маленькому вогні.
  6. Прикрасьте листям базиліку та подавайте до столу.

 

Смачного.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту