Перейти до основного вмісту

Піца на сковорідці

picza-na-skovoridczi
30 хв.
2 персони
Необхідні інгредієнти
Філе

150 гр.

Помідори
Помідори

50 гр.

Тертий сир
Тертий сир

2 ст.л.

Томатна паста
Томатна паста

1 ст.л.

Борошно
Борошно

4 ст.л.

Розпушувач для тіста
Розпушувач для тіста

1 ч.л.

Йогурт
Йогурт

4 ст.л.

Олія соняшникова
Олія соняшникова

2 ст.л.

Базилік
Базилік
Сіль та спеції
Сіль та спеції

за смаком

Приготування

  1. Змішайте муку, розпушувач, сіль (за смаком) та 3 ст.л йогурту. Додайте ложку соняшникової олії та добре перемішайте. Залиште тісто відпочивати.
     
  2. Змішайте томатну пасту, столову ложку йогурту, сіль та спеції.
     
  3. На наступному кроці обсмажте по 2 хвилини з кожної сторони філе, з доданням олії.
     
  4. Далі розрізняйте тісто по сковорідці, залиште на 3 хвилини під кришкою.
     
  5. Переверніть основу для піци. Додайте соус, зверху викладіть м’ясо, помідори, додайте сіль та спеції. Посипте тертим сиром та залиште на 7-10 хвилин під кришкою на маленькому вогні.
     
  6. Прикрасьте листям базиліку та подавайте до столу.

Смачного.