Перейти до основного вмісту

М’ясні курячі кільки з моцарелою та картопляним пюре

myasni-kuryachi-kilki-z-moczareloyu-ta-kartoplyanim-pyure
45 хв.
4 персони
Необхідні інгредієнти
Філе

750 гр.

Картопля
Картопля

1 кг.

Морква
Морква

1 шт.

Цибуля
Цибуля

1 шт.

Томатна паста
Томатна паста

30 гр.

Вершкове масло
Вершкове масло

30 гр.

Молоко
Молоко

1 ст.

Базилік
Базилік
Сіль та спеції
Сіль та спеції

за смаком

Приготування

  1. Почистіть овочі та розріже їх на четвертинки. М’ясо теж необхідно нарізати на шматочки.
     
  2. Відваріть картоплю в підсоленій воді.
     
  3. М’ясо, моркву та цибулю подрібніть за допомогою м’ясорубки, додайте сіль, перець та спеції за смаком. Перемішайте та поставте до холодильника на 15 хвилин.
     
  4. Змішайте томатну пасту зі склянкою води та сіллю.
     
  5. Дістаньте готовий фарш та приступайте до найцікавішої частини приготування страви – формування «м‘ячиків». Візьміть невелику кількість м’ясної маси, сформуйте у руці коржик, покладіть зверху шматочок моцарели та скрутіть кульку. Обжарте по хвилині з кожної сторони.     Додайте томатну пасту та тушкуйте 10 хвилин під закритою кришкою.

Подавайте до столу з картопляним пюре, вашим улюбленим салатом та соусом.

Смачного.