45 хв.
4 персони
Приготування
- Почистіть овочі та розріже їх на четвертинки. М’ясо теж необхідно нарізати на шматочки.
- Відваріть картоплю в підсоленій воді.
- М’ясо, моркву та цибулю подрібніть за допомогою м’ясорубки, додайте сіль, перець та спеції за смаком. Перемішайте та поставте до холодильника на 15 хвилин.
- Змішайте томатну пасту зі склянкою води та сіллю.
- Дістаньте готовий фарш та приступайте до найцікавішої частини приготування страви – формування «м‘ячиків». Візьміть невелику кількість м’ясної маси, сформуйте у руці коржик, покладіть зверху шматочок моцарели та скрутіть кульку. Обжарте по хвилині з кожної сторони. Додайте томатну пасту та тушкуйте 10 хвилин під закритою кришкою.
Подавайте до столу з картопляним пюре, вашим улюбленим салатом та соусом.
Смачного.