60 хв.
8 персони
Приготування
- Вершкове масло дістаньте з холодильника заздалегідь, щоб вони було м’яким.
- Печінку Знатної курки промити та просушити. Розрізати навпіл. Почистіть овочі, наріжте цибулю напівкільцями, а моркву натріть на терці.
- Далі потрібно обсмажити цибулю на 1 ст.л. вершкового масла 1-2 хвилини. Потім додати моркву – смажити ще 2 хвилини. А далі можна додавати основний інгредієнт, печінку, та смажити ще 3 хвилини. Після чого залити склянкою води, додати сіль та спеціі та тушкувати не більше 10 хвилин.
- Дайте пів годинки охолонути, додайте вершкове масло та з допомогою блендера доведіть до бажаної консистенціі.
- Намажте на хліб, додайте солоний огірочок або ж просто їжте ложкою.
Смачного.