Курочка в горщиках із гарбуза

Що потрібно
Як готувати
Філе
Філе 300 гр.
Гарбуз 2 шт.
Шматочки м’якоті гарбуза 200 гр.
Картопля 3 шт.
Морква 1 шт.
Цибуля 1 шт.
Часник 1 зубок
Соняшникова олія 2 ст.л.
Сіль та спеції за смаком

Приготування

  1. Наріжте м’ясо Знатної курки шматочками, посоліть, поперчіть та відставте в сторону.
  2. Візьміть гарбузи (ми їх будемо використовувати як формочки для запікання), зріжте верхню частину, вона нам послужить кришечкою, та вичистіть від насіння.
  3. Картоплю, моркву, цибулю та часник почистіть та наріжте кубиками, додайте шматочки гарбуза та посоліть/поперчіть.
  4. Обсмажте на 1 ложці соняшникової олії 8-10 хвилин. Перекладіть готові овочі у велику тарілку. Обсмажте м’яско до легкої скоринки (3 хв. буде достатньо).
  5. Усі приготовані інгредієнти перемішайте та перекладіть у гарбузики. На денце можна покласти вершкового масла, тоді ваша страва буде соковитішою. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
  6. Готується легко та швидко.

 

Смачного.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту