Курячий супчик

Що потрібно
Як готувати
Гомілки
Гомілки 2 шт.
Картопля 3 шт.
Морква 1 шт.
Цибуля 1 шт.
Зелений горошок 2 ст.
Спагеті 50 гр.
Вода 2 л.
Сіль та спеції за смаком

Приготування

  1. В каструлю покладіть гомілки та залийте водою, доведіть до кипіння та зніміть барму. Залиште на помірному вогні ще на хвилин 15.
  2. Тим часом промийте овочі, почистіть та наріжте своїм улюбленим способом. Додайте до бульйону. Варіть ще 10 хвилин.
  3. Потім додайте спагеті та горошок, посоліть/поперчіть за смаком та залиште на 10 хвилин на маленькому вогні під кришкою.

 

Смачний, поживний та корисний супчик готовий. Подавайте до столу прикрасивши улюбленою зеленню.

Смачного.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту