Перейти до основного вмісту

Найкращі рецепти курячих крилець в духовці

курячі крильця в духовці
40 хв.
4 персони

Неймовірно велика кількість кулінарних рецептів курячих крилець існує сьогодні в різних кухнях світу. Швидкий рецепт курячих крилець дозволяє будь-якій господині зустріти гостей, які прийшли без запрошення. А невисока ціна на цей продукт робить страви із курячих крил доступними для кожної родини.

Необхідні інгредієнти
Крило

1 кг

Часник
Часник

2 зубчики

Гірчиця
Гірчиця

2 ст. л.

Соєвий соус
Соєвий соус

2 ст. л.

Сушена паприка
Сушена паприка

1 ч. л

Хмелі-сунелі
Хмелі-сунелі

1 ст. л

Сіль та спеції
Сіль та спеції

1 ч. л

Покрокове приготування курячих крилець в духовці

Розрізані на три частини крила необхідно покласти в глибоку тарілку, додати туди сіль, перець, паприку та часник, який попередньо продавлений. Далі додаємо туди олію та все перемішуємо.

Щоби приготувати курячі крильця рецепти використовують різноманітні, але саме цей рецепт дозволяє маринувати м’ясо всього 30 хвилин.

Після того, як пройшов час, необхідно викласти м’ясо у форму та запікати в розігрітій духовці (до 200 градусів) 30-40 хвилин.

Для приготування соусу, необхідно на маленькому вогні розтопити вершкове масло, додати в нього цукор і все перемішувати до повного розчинення цукру. Потім туди необхідно додати томатну пасту, соус чілі та молотий перець. Коли  соус закипить, прибрати його з вогню.

Готові крила треба перемішати із соусом і можна подавати зі свіжими овочами.