Найкращі рецепти курячих крилець в духовці

Неймовірно велика кількість кулінарних рецептів курячих крилець існує сьогодні в різних кухнях світу. Швидкий рецепт курячих крилець дозволяє будь-якій господині зустріти гостей, які прийшли без запрошення. А невисока ціна на цей продукт робить страви із курячих крил доступними для кожної родини.

Що потрібно
Як готувати
Часник
Гірчиця
Соєвий соус
Сіль та спеції
Хмелі-сунелі
Сушена паприка

Крильця мариновані в гірчичному соусі

Популярний рецепт курячих крилець в духовці, який багато хто вважає ідеальним варіантом для сімейної вечері або для пікніка на природі з друзями. М’ясо, що виходить пікантним та соковитим, зможе задовольнити смакові запити багатьох друзів та членів родини. Соус для маринаду готується легко та швидко. Для приготування знадобиться:

  • курячі крильця – 1 кг;
  • часник – 2 зуб.;
  • гірчиця – 2 ст. л.;
  • соєвий соус – 2 ст. л.;
  • приправа хмелі-сунелі – 1 ст. л.;
  • паприка – 1 ч. л.;
  • сіль – 1 ч. л.

Перед приготуванням крильця необхідно гарно промити під проточною водою і відрізати нижню частину. Далі необхідно увімкнути духовку та розігріти її до 180 градусів.

Приготування курячих крилець в духовці

Саме цей рецепт запечених курячих крилець передбачає приготування маринаду. Для цього змішуємо наступні інгредієнти: гірчиця, соєвий соус, часник (необхідно пропустити через прес), приправу хмелі-сунелі, паприку та сіль. 

Наступним кроком буде викладання крил в готовий маринад. Перемішавши м’ясо і гарно змастивши його маринадом, ставимо його в холодильник на 2-3 години.

Після того, як минув заданий час, треба дістати м’ясо та викласти у форму для запікання. Попередньо форму змастити соняшниковою олією.  

Форму з крильцями треба поставити в уже розігріту духовку на 20 хвилин. Після цього, їх необхідно дістати та перевернути  на інший бік. Так само запікати ще 15-20 хвилин.

Все, крильця готові до споживання.

Популярні крила Баффало

Щоб приготувати смачні курячі крильця використовуючи рецепт Баффало, нам знадобиться мінімальний набір продуктів та технологія приготування, з якою зможе впоратись будь-хто. Для приготування нам необхідно мати:

  • крила курячі – 1 кг;
  • часник – 2 зуб.;
  • олія – 1 ст. л.;
  • паприка – 0,5 ч. л.;
  • суміш мелених перців – 0,5 ч. л.;
  • сіль – 0,5 ч. л.

Подавати на стіл крила курячі рецепт передбачає із соусом, для якого знадобляться наступні складові:

  • вершкове масло – 70 г;
  • томатна паста – 2 ст. л.;
  • соус чілі – 2 ст. л.;
  • коричневий цукор – 2 ст. л.;
  • чорний молотий перець – 0,25 ч. л.

Перед приготуванням необхідно крила гарно промити та розрізати на 3 частини. 

Покрокове приготування курячих крилець в духовці

Розрізані на три частини крила необхідно покласти в глибоку тарілку, додати туди сіль, перець, паприку та часник, який попередньо продавлений. Далі додаємо туди олію та все перемішуємо.

Щоби приготувати курячі крильця рецепти використовують різноманітні, але саме цей рецепт дозволяє маринувати м’ясо всього 30 хвилин.

Після того, як пройшов час, необхідно викласти м’ясо у форму та запікати в розігрітій духовці (до 200 градусів) 30-40 хвилин.

Для приготування соусу, необхідно на маленькому вогні розтопити вершкове масло, додати в нього цукор і все перемішувати до повного розчинення цукру. Потім туди необхідно додати томатну пасту, соус чілі та молотий перець. Коли  соус закипить, прибрати його з вогню. 

Готові крила треба перемішати із соусом і можна подавати зі свіжими овочами.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту