Курочка Пак чой

Що потрібно
Як готувати
Філе
Філе 400 гр.
Оливкова олія 4 ст.л.
Соєвий соус 50 мл.
Капуста Пак Чой 500 гр.
Рисова вермішель 400 гр.
Спеції Карі - 2 ч.л.
Сіль та спеції за смаком

Приготування

  1. Пак чой розберіть на листочки, за бажанням, наріжте на шматочки. М’ясо Знатної курки наріжте кубиками, додайте олію, сіль, перець, спеції та добре перемішайте.
  2. Розігрійте сковорідку, відправте туди шматочки курочки та обсмажте з усіх сторін. Далі додайте пак чой, соєвий соус та трішки водички. Протушіть на маленькому вогні 5 хвилин.
  3. Тим часом приготуйте вермішель. Спосіб приготування різниться у кожного виробника, тому дивіться на упаковці.
  4. Дуже швидко та мінімум зусиль.

 

Смачного.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту