Перейти до основного вмісту

Курочка Пак чой

kurochka-pak-choj
20 хв.
4 персони
Необхідні інгредієнти
Філе

400 гр.

Оливкова олія
Оливкова олія

4 ст.л.

Соєвий соус
Соєвий соус

50 мл.

Капуста Пак Чой
Капуста Пак Чой

500 гр.

Рисова вермішель
Рисова вермішель

400 гр.

Спеції
Спеції

Карі - 2 ч.л.

Сіль та спеції
Сіль та спеції

за смаком

Приготування

  1. Пак чой розберіть на листочки, за бажанням, наріжте на шматочки. М’ясо Знатної курки наріжте кубиками, додайте олію, сіль, перець, спеції та добре перемішайте.
     
  2. Розігрійте сковорідку, відправте туди шматочки курочки та обсмажте з усіх сторін. Далі додайте пак чой, соєвий соус та трішки водички. Протушіть на маленькому вогні 5 хвилин.
     
  3. Тим часом приготуйте вермішель. Спосіб приготування різниться у кожного виробника, тому дивіться на упаковці.
     
  4. Дуже швидко та мінімум зусиль.

Смачного.