60 хв.
6 персони
Приготування
- Змішайте муку, яйце, холодне вершкове масло, половину подрібненого листя петрушки, сіль/перець та 3 столові ложки води. Замість тісто та поставте на 30 хвилин до холодильника.
- Приготуйте соус із одного яйця, вершкового сиру з козиного молока, вершків та щіпки солі – перемішайте до однорідності .
- Наріжте цибулю, часник, чебрець, петрушку, куряче філе та гриби. Викладіть на сковорідку та додайте сіль, перець та мелений мускатний горіх. Обжарте до золотистої скоринки.
- Розстеліть пергаментний лист, присипте мукою та викладіть тісто. Розкатайте його в коло, змажте сирно-вершковим соусом, додайте куряче філе з грибами, закрийте бортики, за допомогою щіточки змастіть їх соняшниковим маслом та відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
- Через пів години дістаньте галету та одразу ж подавайте до столу.
Смачного.