30 хв.
4 персони
Приготування
- Наріжте цибулю, часник, обсмажте 2-3 хвилини до прозорості на 1 ст.л олії. Наріжте помідори шматочками по 2 см. Додайте томатну пасту до цибулі та перемішайте. Слідом відправте помідори та бульйон. Тушкуйте 15 хвилин.
- Тим часом наріжте філе Знатної Курки на шматочки, додайте сіль/перець та італійські трави, перемішайте та залиште на 10 хвилин для маринування.
- Потім по 1-2 хвилини обжарте з кожної сторони та відставте в сторону.
- На слідуючому етапі за допомогою блендера зробіть овочеве пюре, додайте крем-сир, нарізаний базилік, перемішайте, доведіть до кипіння.
- Розлийте по тарілкам, зверху викладіть шматочки обсмаженого філе та кубики бринзи.
Смачного.