Перейти до основного вмісту

Шпинатний рулет з куркою

Шпинатний рулет
40 хв.
4 персони

Відкрийте для себе вишуканий смак та користь у кожному шматочку шпинатного рулету з куркою!

Цей рецепт – справжня кулінарна симфонія, де ніжні шпинатні нотки переплітаються з соковитою куркою, створюючи неповторну гармонію смаку. Легкий, дієтичний, але водночас ситний рулет стане окрасою вашого столу та справжнім подарунком для гурманів.

Необхідні інгредієнти
Філе

100 г

Шпинат
Шпинат

50 г

Яйця
Яйця

3 шт

Крем-сир
Крем-сир

50 г

Огірок
Огірок

1 шт

Листя салату
Листя салату

50 г

Сіль та спеції
Сіль та спеції

На свій смак

Олія соняшникова
Олія соняшникова

1 ч.л.

Приготування: 

  • Куряче мʼясо «Знатної курки» посоліть, поперчіть та залиште на 15 хв для маринування. 
  • Обсмажте замариноване філе на розігрітій пательні до готовності. 
  • Листя шпинату промийте, просушіть, перекладіть в чашу блендера, додайте яйця, сіль, спеції та збийте до однорідної маси. Вилийте на деко, застелене пергаментом та відправте запікатися на 20 хвилин при 150 градусах. Дістаньте пергамент з готовим коржиком, скрутіть його в рулет та лишіть на кілька хвилин, щоб він охолов. 
  • Зніміть пергамент з коржика, змастіть вершковим сиром, викладіть шматочки курочки, нарізаний смужками огірок, листя салату, додайте сіль, спеції до свого смаку та скрутіть в рулет. 

Смачного! ❤️