Рамен з куркою: рецепт

Рамен – це густий японський суп, який набрав популярність у всьому світі. Він заворожує гармонійним поєднанням інгредієнтів, забезпечуючи насолоду для смакових рецепторів. Перевага цього екзотичного супу полягає в тому, що він є повноцінною заміною і першої, і другої страв. Це дієтичний продукт, що є досить простим у приготуванні, хоча й потребує декілька годин вільного часу. Пропонуємо спробувати рамен з куркою рецепт приготування.

Що потрібно
Як готувати
Локшина
Гриби
Цибуля
Імбир
Соняшникова олія
Лемонграс
Лист норі
Соєвий соус
Часник
Чорний перець
Мірин
Яйця

Інгредієнти для рамена з куркою

Страва містить переважно класичні продукти, які є на кухні кожної господині. Щоб отримати справжній рамен з куркою, вам знадобляться наступні інгредієнти:

  •           локшина – 100 г;
  •           печериці – 100 г;
  •           зелена цибуля – на ваш смак;
  •           корінь імбиру – на ваш смак;
  •           філе курки – 1 шт.;
  •           лемонграс – на ваш смак;
  •           лист норі – на смак;
  •           рослинна олія – 3 ст. ложки ;
  •           мірин – на ваш смак;
  •           соєвий соус – на ваш смак;
  •           чорний перець – на ваш смак;
  •           часник – на ваш смак;
  •           куряче яйце – 2 шт.

Якщо всі інгредієнти готові, переходимо до приготування.

Як приготувати смачний рамен

Для того, щоб приготувати смачний суп рамен з куркою, не потрібно володіти професіональними кулінарними навичками. Достатньо виконати наступні кроки.

  1.         Ретельно промити підготовлене куряче філе, замаринувати його в суміші солі та перцю, залишити на 20 хвилин.
  2.         Змастити шматочки рослинною олією та помістити в духову піч для запікання до готовності.
  3.         Щоб приготувати бульйон, відваріть курячі стегна або інші частини у 2,5 літрах води. Якщо ви хочете отримати гарний та прозорий бульйон, краще замінити першу воду.
  4.         До киплячого бульйону додайте спеції за своїм смаком (лемонграс, сухий галангал тощо).
  5.         Продовжуйте варити бульйон близько двох годин, зменшивши вогонь.
  6.         Підготуйте гриби та яйця. Перші необхідно почистити та нарізати ніжки, яйця ж відварити.
  7.         Процідити отриманий бульйон, попередньо витягнувши курку.
  8.         Розігрійте сковороду, додайте в неї олію, яка залишилась після випікання курки. Додайте дві столових ложки соняшникової олії, а також суміш нарізаного імбиру та часнику. Після смаження протягом чотирьох хвилин додайте мірин.
  9.         З’єднайте бульйон з сумішшю, повільно вливаючи його у сковороду. В цій рідині протягом 10-15 хвилин варіть гриби.
  10.     Окремо відваріть локшину. Найкраще підійде пшенична. Після приготування промийте проточною водою.

Страва готова, залишилось подбати про подачу, від якої буде в захваті ваша родина.

Як подавати рамен з куркою?

Якщо ви бажаєте повторити оригінальну подачу цієї азійської страви, важливо правильно її оформити.

Вам знадобиться глибока тарілка або піала. Спочатку в неї викладається локшина та лист норі. Запечена курка нарізається пропорційними шматочками й також розкладається в посуд для подачі страви. Далі додаються гриби, нарізана цибулька та бульйон. Фінальним елементом для є розрізане навпіл яйце. Для подачі рамен в рецепті з куркою використовується соєвий соус. На стіл страва подається гарячою.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту