Рецепти з філе курки

Куряче філе – це універсальний продукт. Страви з цього м'яса люблять як дорослі, так і діти. Його можна використовувати для приготування багатьох страв, включаючи супи, салати та різні закуски. Рецепти страв з філе курки можуть бути простими та дуже цікавими, а для тих, хто стежить за фігурою, ще й дієтичними.

Що потрібно
Як готувати
Соєвий соус
Кунжут
Часник
Імбир
Зелень

Універсальні прості рецепти з курячого філе

З курячого філе можна приготувати багато простих страв. Цей процес не забере у вас багато сил та часу, і ви швидко впораєтеся. Легкі рецепти з курячого філе,  декілька основних.

1.         Смажене куряче філе, на приготування якого у вас піде кілька хвилин. Для нього вам знадобляться куряче філе, борошно, сіль, перець та олія.

2.         Філе у вершковому соусі — складніший рецепт, але не менш смачний. Крім філе вам потрібні вершки та олія.

3.         Куряче м’ясо на грилі – страва підійде для любителів здорової та дієтичної їжі.

4.         Шашлик — це прості рецепти з курячого філе, але улюблені багатьма.

Виявивши фантазію будь-яку просту страву можна пожвавити свіжими ідеями та відкрити собі щось нове в такому звичайному продукті, як куряче філе.

Курка в кисло-солодкому соусі

Дуже смачні рецепти з курячого філе в азійському стилі. У кисло-солодкому соусі можна приготувати курку, свинину та яловичину. Але найцікавіша і найшвидша страва, яка захопить ваших гостей, це блюдо з курячого філе. Вам знадобиться:

•            500 г курячого філе;

•            по 2 столові ложки соєвого соусу, рисового оцту та меду;

•            1 столова ложка кунжутної олії;

•            пару зубчиків часнику;

•            по одній чайній ложці імбиру (у порошку), куркуми та червоного меленого перцю;

•            свіжа зелень для оздоблення.

Комбінація соковитого курячого філе з ароматними спеціями та соусами робить цю страву справжнім вибухом смаків.

Спосіб приготування курячого філе по-азійськи

Перед початком приготування філе необхідно добре промити та висушити. Рецепт з філе курки по-азійськи дуже простий і складається з кількох етапів.

1.         Наріжте філе невеликими брусками.

2.         В окремому посуді змішайте усі соуси та спеції.

3.         Покладіть м’ясо в маринад і добре перемішайте. Філе має бути повністю покрите ароматною сумішшю.

4.         Залишить м’ясо відпочивати на годину у холодильник.

5.         На розігріту сковороду вилийте трохи олії та обсмажуйте філе до рум’яного кольору.

6.         Вилийте залишки маринаду, накрийте кришкою і дочекайтеся поки соус загусне.

7.         Подавайте страву, прикрашену свіжою зеленню.

М’ясо можна подавати з рисом або овочевим гарніром, таким як цвітна капуста або спаржа.

Цікаві рецепти зі швидким процесом приготування

Смачні та унікальні страви часто асоціюються з кулінарними шедеврами, складними рецептами та величезною кількістю інгредієнтів. Але це може бути великою помилкою. Є цікаві рецепти з курячого філе, які  швидко та легко приготувати, просто вімкнувши свою фантазію:

•            смажене філе може стати справжнім шедевром, якщо ви додасте до нього незвичайний соус чи спеції;

•            звичайна паста може стати цікавою, якщо ви приготуєте її з курячим філе шпинатом та часником;

•            нарізане тонкими слайсами філе можна комбінувати зі свіжими овочами та сирами, роблячи різні закуски та канапе.

Найпростіший рецепт з курячого філе може стати цікавим, якщо ви доповните його трохи своїм креативом та фантазією.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту