М’ясні курячі кільки з моцарелою та картопляним пюре

Що потрібно
Як готувати
Філе
Філе 750 гр.
Картопля 1 кг.
Морква 1 шт.
Цибуля 1 шт.
Томатна паста 30 гр.
Вершкове масло 30 гр.
Молоко 1 ст.
Сіль та спеції за смаком. Листя базиліку

Приготування

  1. Почистіть овочі та розріже їх на четвертинки. М’ясо теж необхідно нарізати на шматочки.
  2. Відваріть картоплю в підсоленій воді.
  3. М’ясо, моркву та цибулю подрібніть за допомогою м’ясорубки, додайте сіль, перець та спеції за смаком. Перемішайте та поставте до холодильника на 15 хвилин.
  4. Змішайте томатну пасту зі склянкою води та сіллю.
  5. Дістаньте готовий фарш та приступайте до найцікавішої частини приготування страви – формування «м‘ячиків». Візьміть невелику кількість м’ясної маси, сформуйте у руці коржик, покладіть зверху шматочок моцарели та скрутіть кульку. Обжарте по хвилині з кожної сторони. Додайте томатну пасту та тушкуйте 10 хвилин під закритою кришкою.

 

Подавайте до столу з картопляним пюре, вашим улюбленим салатом та соусом.

Смачного.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту