Курячий паштет

Що потрібно
Як готувати
Печінка
Печінка 750 гр.
Цибуля 1 шт.
Морква 1шт.
Вершкове масло 200 гр.
Сіль та спеції за смаком

Приготування

  1. Вершкове масло дістаньте з холодильника заздалегідь, щоб вони було м’яким.
  2. Печінку Знатної курки промити та просушити. Розрізати навпіл. Почистіть овочі, наріжте цибулю напівкільцями, а моркву натріть на терці.
  3. Далі потрібно обсмажити цибулю на 1 ст.л. вершкового масла 1-2 хвилини. Потім додати моркву – смажити ще 2 хвилини. А далі можна додавати основний інгредієнт, печінку, та смажити ще 3 хвилини. Після чого залити склянкою води, додати сіль та спеціі та тушкувати не більше 10 хвилин.
  4. Дайте пів годинки охолонути, додайте вершкове масло та з допомогою блендера доведіть до бажаної консистенціі.
  5. Намажте на хліб, додайте солоний огірочок або ж просто їжте ложкою.

 

Смачного.

Запит відправлено!

Дякуємо за звернення, ми обов’язково зв'яжемося з вами найближчим часом

Повернутися до сайту
Щось пішло не так

Нажаль ця форма зараз не працює, ми працюємо над вирішенняім цієї проблеми, якщо вам потрібно сконтактувати з нами, зателефонуйте за будь яким номером на сторінці контаків

Повернутися до сайту