45 хв.
4 персони
Приготування
За цим рецептом філе виходить дуже соковите і ніжне, і плюс до цього – ароматне.
- Перш за все увімкніть духовку на 220 градусів.
- Картоплю необхідно помити, промокнути полотенцем, розрізати на кубики. Змішайте її зі столовою ложкою олії та сіллю. Викладіть у форму та запікайте 25 хвилин.
- Далі подрібніть моркву, квасолю, цибулю та часник (як зображено на фото).
- У високому стакані змішайте вершки, спеції, мед та бульйон з водою.
- Філе знатної курочки поріжте на кусочки розміром 2 см та обсмажте на сковорідці, додавши 1 ст.л олії, по 2 хв з кожної сторони. Перекладіть м’ясо в тарілку, і в тій же сковорідці обжарте ще 3-4 хвилини моркву, квасолю, цибулю і часник. Далі додайте соус та тушкуйте ще хвилин 6-8.
- На наступному кроці перекладіть кусочки філе в сковорідку, і готуйте 3 хвилини в соусі.
- Картоплю, курочку з овочами в соусі карі викладіть на тарілку, прикрасьте зеленими листочками цибулі та скоріш подавайте до столу.
Смачного.