Перейти до основного вмісту

Курочка в горщиках із гарбуза

kurochka-v-gorshhykah-iz-garbuza
45 хв.
4 персони
Необхідні інгредієнти
Філе

300 гр.

Гарбуз
Гарбуз

2 шт.

Шматочки м’якоті гарбуза
Шматочки м’якоті гарбуза

200 гр.

Картопля
Картопля

3 шт.

Морква
Морква

1 шт.

Цибуля
Цибуля

1 шт.

Часник
Часник

1 зубок

Олія соняшникова
Олія соняшникова

2 ст.л.

Сіль та спеції
Сіль та спеції

за смаком

Приготування

  1. Наріжте м’ясо Знатної курки шматочками, посоліть, поперчіть та відставте в сторону.
     
  2. Візьміть гарбузи (ми їх будемо використовувати як формочки для запікання), зріжте верхню частину, вона нам послужить кришечкою, та вичистіть від насіння.
     
  3. Картоплю, моркву, цибулю та часник почистіть та наріжте кубиками, додайте шматочки гарбуза та посоліть/поперчіть.
     
  4. Обсмажте на 1 ложці соняшникової олії 8-10 хвилин. Перекладіть готові овочі у велику тарілку. Обсмажте м’яско до легкої скоринки (3 хв. буде достатньо).
     
  5. Усі приготовані інгредієнти перемішайте та перекладіть у гарбузики. На денце можна покласти вершкового масла, тоді ваша страва буде соковитішою. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
     
  6. Готується легко та швидко.

Смачного.