45 хв.
8 персони
Приготування
- М’ясо Знатної курки розділіть на дві частини. Першу наріжте маленькими шматочками. Другу – великими шматками та відправте в м’ясорубку або блендер. Туди ж додайте почищені цибулю та часник. Подрібніть.
- Змішайте отриманий фарш з нарізаним м’ясом, додайте туди желатин, сіль, перець, спеції та добре перемішайте.
- Готову масу викладіть на харчову плівку, зформуйте ковбаску, ще раз оберніть плівкою, кінці зав’яжіть та відправте на 30 хвилин готуватися. Через пів години дістаньте готову шинку, дайте трішки охолонути при кімнатній температурі та відправте на 2 години до холодильника для повного охолодження. Найсмачніша, найароматніша та корисна шинка готова.
- Будьте обережні, аромат – неймовірний!
Смачного.