30 хв.
4 персони
Приготування
- Перекладіть в посуд куряче філе, спеції та сіль. Видавіть туди часник та перемішайте. Залиште на 10 хвилин маринуватися.
- Обсмажте гречку на сухій сковорідці пару хвилини, постійно помішуючи. Залийте підсоленою водою в пропорції 1:2 (тобто на одну склянку гречки необхідно дві склянки води) та поставте варитися. Коли вода почне закіпати, зменшіть вогонь та залиште на хвилин 15-20 під закритою кришкою.
- Наріжте цибулю та натріть моркву на терці.
- Розігрійте добре сковорідку, додаєте 1 ст.л соняшникового масла (можна обійтися і без нього або замінити будь-яким іншим) та викладіть м’ясо. Обжарте по 1-2 хв. із кожної сторони та перекладіть на тарілку.
- У тій же сковорідці обжарте цибулю з морквою, додайте вершки та готуйте соус 3 хвилини на середньому вогні. Після чого викладіть шматочки курячого філе знову на сковорідку у вершковий соус та залишіть ще на 5-7 хвилин для тушкування. Посоліть та поперчіть за смаком.
Швидка соковита курочка готова.
Викладіть на тарілку готову гречку, шматочки філе, полийте соусом, прикрасьте листям петрушки та подавайте швиденько до столу.
Смачного.