Перейти до основного вмісту

Тако

tako
60 хв.
6 персони
Необхідні інгредієнти
Стегно

3 шт.

Тако
Тако

6 шт.

Помідори
Помідори

1 шт.

Капуста червонокачанна
Капуста червонокачанна

1/4 шт.

Авокадо
Авокадо

1/4 шт.

Кукурудза консервована
Кукурудза консервована

1 б.

Соус для тако
Соус для тако
Петрушка
Петрушка

та кінза

Спеції
Спеції

спеції до курки, мелена паприка солодка

Сіль та спеції
Сіль та спеції

за смаком

Приготування

  1. Курячі стегна Знатної курки натріть спеціями, додайте 2 ст.л соусу для тако та перемішайте. Перекладіть у форму для запікання та відправте в духову шафу на годинку запікатися при температурі 200 градусів.
     
  2. Нашаткуйте капусту, наріжте помідор та зелень. Авокадо варто нарізати перед подачею, адже воно має властивість швидко темніти.
     
  3. Коли стегна будуть готові, обережно дістаньте, зніміть шкіру та за допомогою 2х виделок розберіть на волокна.
     
  4. У великій мисці змішайте капусту, помідор, зелень, кукурудзу, м‘яско Знатної курки, додайте соус для тако, посоліть поперчіть та добре перемішайте. Наріжте авокадо і можете приступити до наповнення ваших тако.
     
  5. Можна експериментувати з начинкою, спеціями, подавати з різними соусами. Як бачите їх легко готувати, тож ви можете залучити своїх діточок та приготувати тако разом.

Смачного.